Nieuw: Presco Feed Hi-Energie

//Nieuw: Presco Feed Hi-Energie

Nieuw: Presco Feed Hi-Energie

Unicorn Grain Specialties lanceert “Presco Feed Hi-Energie”: een nieuw productconcept voor gezonde biggenvoeding gebaseerd op energie en vezels.

Weert – 31 mei 2018 – Unicorn Grain Specialties is een toonaangevend bedrijf in de natuurlijke verwerking van granen voor toepassingen voor de Food, PetFood en Feed markt. Met hun ontwikkelingsfocus op twee platforms: Understanding Texture & Enhancing Nutrition, verzamelden ze diepgaande kennis om de natuurlijke functionaliteiten van granen, zaden en peulvruchten te ontsluiten. Vandaag kondigden ze de lancering aan van:

Presco Feed Hi-Energie

Presco Feed Hi-Energie, de nieuwste toevoeging aan het Presco-portfolio, is een hitte behandelde productcombinatie van gerst en maïs, speciaal gemaakt voor biggen.

Om een soepele overgang naar vast voer tijdens én direct na het spenen te vergemakkelijken, is de kwaliteit van de prestarter cruciaal. Presco Feed Hi-Energie ondersteunt een optimale voeropname, hoge voerefficiëntie en gewichtstoename, en is daarom een essentieel ingrediënt voor jonge biggen.

De intensieve hitte behandeling van mais en gerst tijdens het Presco-proces zorgt voor een hoge spijsvertering. De hoge mate van verstijfseling bevordert een snelle afbraak van het zetmeel in de dunne darm. Die zorgt voor een gemakkelijke verteerbaarheid en een optimale opname van voedingsstoffen in de dunne darm.

Presco Feed Hi-Energie-producten kunnen verschillende nabehandelingen ondergaan, zoals malen, flaking en persen. Dit maakt ze breed toepasbaar in uw gewenste biggenvoer.

Een team van toegewijde feed-specialisten en experts van Unicorn beantwoorden graag al uw vragen over deze nieuwe feedcomponenten.

2019-01-10T14:57:45+02:00 31 mei 2018|

About the Author: