BiTex Functional Flour

//BiTex Functional Flour
BiTex Functional Flour 2019-01-10T14:30:11+02:00

Wij verbinden de natuur aan textuur:
BiTex Functional Flour

Wij denken in textuur, begrijpen textuur, ademen textuur. Op basis van sensorisch onderzoek en wetenschappelijke analyses hebben we de taal van textuur in kaart gebracht. Met onze ingrediënten kunnen we nu textuur het werk laten doen zoals wij dat precies willen, óók specifiek voor uw producten. Ons doel is dat u de consument nog beter bereikt, daar waar het echt toe doet: het creëren van een onderscheidende smaakbeleving. Dat marktgericht verbinden van de natuur aan textuur maakt ons uniek en die functionele ingrediënten hebben een naam: BiTex Functional Flour.

BiTex Functional Flour zijn een combinatie van diverse warmtebehandelde bloemsoorten, die op maat wordt samengesteld om de textuur van een product te beïnvloeden.
BiTex is als functionele bloem in een rijke variëteit verkrijgbaar en gebaseerd op louter natuurlijke grondstoffen.

BiTex® Functional Flour | Value Chain

Textuurprofielen leveren de juiste classificatie in savoury snacks

Unicorn Grain Specialties heeft in de ‘textuur-taal’ 22 unieke textuurprofielen geïdentificeerd en ontwikkeld. Ieder descriptor heeft een eigen texturele eigenschap, zoals de descriptoren ‘crispiness’, ‘airiness’ en ‘meltability’.
Het gericht inzetten van deze eigenschappen in de juiste dosering levert een unieke smaakbeleving op. Via onze BiTex Functional Flour kunnen wij deze textuur-eigenschappen meegeven aan elke soort savoury snack en binnenkort ook fine bakery product. Dit textuur-taal is de eerste in haar soort. Het stelt ons in staat maatwerk te garanderen voor elke klant en elk product.

Direct de juiste beleving in taste, touch en feel

Zodra de beoogde smaakbeleving in kaart is gebracht, kunnen onze experts door toevoeging van de juiste BiTex Functional Flour deze beleving direct en exact meetbaar voor u realiseren. Unicorn biedt zo een unieke vorm van samenwerking, waarin we uw ontwikkelingsproces versnellen en aanmerkelijke kosten besparen.
Unicorn is uw kennisspecialist op gebied van textuur. We monitoren de consument van morgen. Wij begrijpen de smaak van uw consument en weten hoe we deze kunnen vertalen naar de juiste textuur.

We denken graag met u mee om die juiste textuur te ontwikkelen en die ingrediënten te leveren, waarmee uw voedingsmiddelen exact de door u gewenste taste, touch en feel krijgen.
Met BiTex Functional Flour creëren we de juiste smaakbeleving waarmee u de verwachting bij de consument daadwerkelijk waarmaakt en het liefst zelfs overtreft.

BITEX FUNCTIONAL FLOUR FOLDER

Download

BiTex Functional Flour