Presco Feed range

//Presco Feed range
Presco Feed range 2019-01-10T14:33:53+02:00
Presco Feed Range

Reeds sinds 1978 heeft Unicorn Grain Specialties bij haar industriële meelfabriek een separate lijn opgestart met voornamelijk gedroogde, hittebehandelde bloem. Vanaf 1988 hebben we een zelf ontwikkelde technologie eraan toegevoegd: ‘pressure cooking’. De hiermee verwerkte granen zijn sindsdien van licht gepoft (relatief harde korrels) tot compleet geëxpandeerd onder de merknaam Presco Feed succesvol internationaal vermarkt. De verschillende graan-expansies geven verschillende texturen voor uiteenlopende toepassingen met een bijzonder constante kwaliteit. Bijkomend voordeel is dat bij het expanderen van de granen een volledige ontsluiting van het zetmeel plaatsvindt, waarbij de oorspronkelijke smaak en geur volledig behouden blijven en de verteerbaarheid wordt verbeterd.

Onze jarenlange productie-ervaring en het brede productaanbod in bloem en gepofte granen maakt Unicorn Grain Specialties uniek in de (inter)nationale markt van gezonde diervoeding. Presco Feed-producten zijn daarbij uitermate geschikt voor een smaakvolle, licht verteerbare diervoeding vol juiste voedingswaarden met name voor biggen en paarden.

Met ons ervaren team en onze brede applicatiekennis ontwikkelen wij samen met u kostenbewuste marktproducten die trendsettend, puur natuur en van een uitstekende kwaliteit zijn.

Neem gerust contact op. We adviseren u graag!

Contacteer ons

Presco Feed range Folder

Download

Presco Feed range