Presco PetFood range

//Presco PetFood range
Presco PetFood range 2019-01-10T14:39:12+02:00

Presco Petfood gepofte granen kunnen worden gebruikt in een wijde variatie aan petfood en voldoen aan het nutritionele profiel voor honden, knaagdieren, vogels en andere huisdieren. Het product kan worden toegepast in onder andere muesli’s en diners.
De aantrekkelijke vorm en smaak verhogen het accepterend vermogen van het gehele voeder. De Presco Petfood producten zijn zorgvuldig geselecteerde en gereinigde granen welke worden behandeld met het pofproces en hebben daarmee een gegarandeerd gehalte van minimaal 80% ontsloten zetmeel. Dit maakt de producten veel makkelijker te verteren in vergelijking met native bronnen van zetmeel. De verteerbaarheid van de andere nutriënten zoals proteïnes en oliën hebben hun natuurlijke verteerbaarheid behouden. Presco® Petfood resulteert in een sterke reductie in darmproblemen door de betere benutting wat resulteert in een beter dierwelzijn en daarmee een gezonder en langer leven.

WAAROM PRESCO PETFOOD?

– Verzorgt een optimale nutriënt verteerbaarheid voor huisdieren.
– Mooi volumineus en attractieve vorm.
– Goede, aangename geur en smaak.
– Betere gezondheid en langer leven.

Unicorn Grain Specialties levert Presco Petfood gepofte granen in een variatie aan granen zoals tarwe, gerst, rijst en mais. Alle producten zijn beschikbaar als hele gepofte korrels en gebroken, gewalste producten. Optioneel kan het product ook gemalen en in gepelleteerde vorm worden geleverd.

Presco® PetFood range Folder

Download

Presco® PetFood range