UniFlour

//UniFlour
UniFlour 2019-01-10T14:50:26+02:00

UNIFLOUR: SPLENDID MULTIFUNCTIONAL

De UniFlour productlijn van natuurlijke functionele bloem is gebaseerd op granen, zaden en peulvruchten en is beschikbaar in verschillende granulaties met nauw gedefinieerde deeltjes grootte verdelingen.

De UniFlour producten worden veel ingezet als vervangingsingrediënt voor kalvermelk. Ook zijn de UniFlour producten uitstekend geschikt voor de productie van een persbrok voor de rundvee industrie. Dit vanwege de uitstekende perseigenschappen van UniFlour bij gebruik van extrusie technologie.

We beleveren al tientallen jaren internationaal uw markt. U profiteert niet alleen van de marktconforme prijs maar ook van onze ervaren product- en marktkennis. Onze kwaliteit betaalt zich uit.

Vraag onze specialisten gerust om een nadere toelichting en onderbouwing van UniFlour.

Texturizers

De texturizers zijn meestal gebaseerd op tarwe, maar kunnen ook gebaseerd zijn op andere granen of bijvoorbeeld peulvruchten zoals erwten.

De speciale UniFlour-ingrediënten worden bij Unicorn Grain Specialties gemaakt en samengesteld uit een gedroogde, hittebehandelde bloem. Het drogen van de bloem zorgt voor enzym-inactivatie en “sanitation”. Daarnaast kan het vochtgehalte van de bloem gereguleerd worden door de bloem te drogen tot het gewenste vochtgehalte. Bij het extruderen van de bloem worden de zetmeelgranulen uit hun originele structuur getrokken.
Dit zorgt ervoor dat het zetmeel in koud water kan zwellen en de bloem ook in koud water dispergeerbaar is.

UniFlour Folder

Download

UniFlour