Soesjes 2019-01-10T12:34:35+02:00
BiTex Tenderness FineBakery Soesjes

BITEX FUNCTIONELE BLOEMPRODUCTEN IN BANKETBAKKERSPRODUCTEN

Patisserieproducten worden over de hele wereld gegeten. Veel mensen zijn dol op slagroomeclairs bedekt met chocolade. Van oorsprong wordt dit bladerdeegproduct gemaakt door bloem in boter warm te bereiden en vervolgens hele eieren toe te voegen. Het beslag wordt vervolgens in de gewenste vorm gebakken. Het bereidingsproces is zeer gevoelig. Dit kan worden omzeild door zorgvuldig gekozen vooraf bereide bloem van granen te gebruiken.

Voor het gemak van de bakker hebben we kant-en-klare bloemmengsels ontwikkeld. Het nieuwste product van Unicorn Grain Specialties is de volledig geoptimaliseerde kant-en-klare bloem BiTex 11902. Warm bereiden is niet nodig. BiTex 11902 kan met boter of shortening en eieren worden gemengd. Verschillende rijsmiddelen kunnen worden toegevoegd om het gewenste volume te bereiken. Het beslag is bakklaar zonder dat het eerst warm bereid hoeft te worden.

Het soesjesdeeg dat nu ontstaat, is perfect van volume en heeft een volle textuur en een glanzend uiterlijk.

Toepassing

Soesjesdeeg moet een holle structuur en een lichte, dunne korst hebben, zodat het met slagroom of een andere vulling kan worden gevuld. De eclairs moeten een kruimelige beet en textuur hebben, met een goed volume en een glanzend oppervlak.

Food

Food labels