Health bars

///Health bars
Health bars 2019-01-10T12:19:25+02:00

HEALTH BARS “your choice”

Cereal bars zijn erg populair dankzij de aanhoudende trend van “snacks on the go”. Unicorn Grain Specialties denkt graag innovatief met u mee.

Ons uitgebreide Presco Food-granen assortiment heeft bewezen een uitstekend ingrediënt te zijn in combinatie met bijvoorbeeld vlokken of vruchten zijn in uw “your choice”-mueslireep. Unicorn Grain Specialties, de expert in textuur, presenteert nieuwe geëxpandeerde granen in het Presco Food-assortiment van hartige snacks, zoetwaren en bakkerijproducten.
Diverse traditionele granen maar ook specialiteiten zoals quinoa, spelt, Kamut en eenkoorn worden in volledig natuurlijke clean-labelversies aangeboden. Wij kunnen diverse producten ook biologisch leveren.

WIJ INTRODUCEREN: PRESCO® FOOD PUFFED CEREALS

Graanrepen zijn bijzonder populair door de aanhoudende trend van “snacks voor onderweg”.
Graanrepen zien er uit als traditionele mueslirepen, maar zijn geroosterd. Dit zorgt voor meer smaak en het maakt de snack krokant.
Onze Presco-graanproducten hebben hun nut bewezen als uitstekende ingrediënten naast vlokken, fruit of elk ander ingrediënt voor een graanreep.

Toepassing

De productie van graanrepen is heel eenvoudig. Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel, voeg een bindmiddel toe (vaak een vet of zoetmaker), maak er plakken van, bak het product, laat het afkoelen, en snij het in repen van de juiste vorm.

Bereiding:

  1. Meng alle ingrediënten voor het graanmengsel tot een egale mix
  2. Meng de BiTex Cereal Binder met water en verwarm het tot 80-100ºC
  3. Meng de verwarmde ingrediënten zorgvuldig door het graanmengsel
  4. Maak de repen of plakken (bij respectievelijk een handmatig of automatisch proces)
  5. Bak 17 minuten in een oven op 120ºC
  6. Laat het product afkoelen

Food

Food labels