Pets Treats

Pets Treats 2019-01-10T13:22:36+02:00
PetFlour | Pets Treats

PetFlour in Pets treats

Snacks voor honden en andere huisdieren zijn sterk gestegen in populariteit gedurende de laatste decennia en er zijn veel verschillende verschijningsvormen bij gekomen. Technologen zoeken naar natuurlijke bindmiddelen met een hoge functionaliteit voor het maken van een taai maar kauwbaar product. Vocht en weekmiddelen als glycerine worden gebonden in de formulering door de inzet van PetFlour Wheat/Rice/Corn. Door het voorkoken van deze bloemsoorten hebben ze een hoge instant bindkracht. Naast deze functionaliteit zijn de PetFlour producten licht verteerbaar voor het dier.

We beleveren al tientallen jaren internationaal uw markt. U profiteert niet alleen van de marktconforme prijs maar ook van onze ervaren product- en marktkennis. Onze kwaliteit betaalt zich uit.

Texturizers

Daarnaast biedt Unicorn Grain Specialties uiteenlopende texturizers voor veelzijdig blikvoer en smakelijke pet-snacks, zowel gebakken, semi-moist als geëxtrudeerd. Met onze ingrediënten kunnen afnemers zich in hun markt onderscheiden zowel richting de baas als het huisdier.
De texturizers zijn meestal gebaseerd op tarwe, maar kunnen ook gebaseerd zijn op andere granen of bijvoorbeeld peulvruchten zoals erwten.

De speciale PetFlour-ingrediënten worden bij Unicorn Grain Specialties gemaakt en samengesteld uit een gedroogde, hittebehandelde bloem. Het drogen van de bloem zorgt voor enzym-inactivatie en “sanitation”. Daarnaast kan het vochtgehalte van de bloem gereguleerd worden door de bloem te drogen tot het gewenste vochtgehalte. Bij het extruderen van de bloem worden de zetmeelgranulen uit hun originele structuur getrokken.
Dit zorgt ervoor dat het zetmeel in koud water kan zwellen en de bloem ook in koud water dispergeerbaar is.

Petfood

Petfood labels