Kalvervoer (Melk)

///Kalvervoer (Melk)
Kalvervoer (Melk) 2019-01-10T13:39:47+02:00
kalvermelk

De UniFlour productlijn van natuurlijke functionele bloem is gebaseerd op granen, zaden en peulvruchten en is beschikbaar in verschillende granulaties met nauw gedefinieerde deeltjes grootte verdelingen.
De UniFlour producten worden veel ingezet als vervangingsingrediënt voor kalvermelk. Ook zijn de UniFlour producten uitstekend geschikt voor de productie van treats voor pet food en persbrok voor de rundvee industrie. Dit vanwege de uitstekende perseigenschappen van UniFlour bij gebruik van extrusie technologie.

Beproefde kalvermelkvervangers voor fok-, start- en mestkalveren

Onder de merknaam UniFlour levert Unicorn Grain Specialties enkelvoudige bloem voor een zorgvuldige samenstelling van kalvermelk. Kalvermelk is veelal gebaseerd op grondstoffen uit de zuivelindustrie maar tegenwoordig vraagt ze om kosteneffectieve, plantaardige ingrediënten met een hoogwaardige stabiliteit.

Deze plantaardige ingrediënten dienen een goede verteerbaarheid te hebben, een stabiele dispergeerbaarheid, een evenwichtige goede microbiologische samenstelling, het juiste vochtgehalte en een natuurlijke kleur. Als stabiele oplossing hiervoor biedt Unicorn Grain Specialties een variëteit aan bloemmengsels onder de handelsnaam UniFlour.

UniFlour is voornamelijk gebaseerd op tarwebloem. Onze natieve, gedroogde (microgemalen) of ontsloten bloemmengsels vormen in prijs en functionaliteit een prima alternatief of aanvulling op zuivelproducten. UniFlour toont uitstekende ileale en fecale verteringsresultaten, het drinkgedrag van de dieren wijzigt zich niet en onderzoek toont een ongewijzigde groei van het dier aan. Door de optimale smaak wordt de benodigde hoeveelheid krachtvoer per dag eerder bereikt en zien we een constante groei-ontwikkeling van zowel fok-, start- als mestkalveren.

De dispergeerbaarheid en oplosbaarheid van UniFlour in water scoort qua stabiliteit hoog en ook bij langere standtijden bij bijvoorbeeld automaatvoeding en is de microbiologische kwaliteit gewaarborgd. Door de micromaling wordt klontvorming voorkomen en mengt het zich gemakkelijk met andere droge componenten. Er treedt geen vochtmigratie naar overige zuivel-ingrediënten op.

Vraag onze specialisten gerust om een nadere toelichting en onderbouwing van UniFlour.

We beleveren al tientallen jaren internationaal uw markt. U profiteert niet alleen van de marktconforme prijs maar ook van onze ervaren product- en marktkennis. Onze kwaliteit betaalt zich uit.

Texturizers

Daarnaast biedt Unicorn Grain Specialties uiteenlopende texturizers voor veelzijdig blikvoer en smakelijke pet-snacks, zowel gebakken, semi-moist als geëxtrudeerd. Met onze ingrediënten kunnen afnemers zich in hun markt onderscheiden zowel richting de baas als het huisdier.
De texturizers zijn meestal gebaseerd op tarwe, maar kunnen ook gebaseerd zijn op andere granen of bijvoorbeeld peulvruchten zoals erwten.

De speciale UniFlour-ingrediënten worden bij Unicorn Grain Specialties gemaakt en samengesteld uit een gedroogde, hittebehandelde bloem. Het drogen van de bloem zorgt voor enzym-inactivatie en “sanitation”. Daarnaast kan het vochtgehalte van de bloem gereguleerd worden door de bloem te drogen tot het gewenste vochtgehalte. Bij het extruderen van de bloem worden de zetmeelgranulen uit hun originele structuur getrokken.
Dit zorgt ervoor dat het zetmeel in koud water kan zwellen en de bloem ook in koud water dispergeerbaar is.

Feed

Feed labels