Innovatie

//Innovatie
Innovatie 2017-09-01T11:24:19+02:00
Unicorn Innovatie

Unicorn Grain Specialties is een innovatief bedrijf

Unicorn Grain Specialties speelt een duurzame rol in onze veranderende voedselketen. Wij produceren natuurlijk, dus eerlijke voedingsspecialiteiten, die uitermate goed passen in clean labels. Onze vernieuwingen lopen vooruit op de ontwikkeling in de voedingsmarkt. U herkent onze werkwijze aan 3 kernbegrippen: samen, energiek en excellent. 

Investeren in onze kennis

Wij investeren in onze mensen, in hun kennis en in hun visie. We halen de mensen in huis die Unicorn Grain Specialties helpen om voorop te blijven lopen in nutritionele en textuurkennis. Wij ondersteunen u graag tijdens het totale productieproces. We geloven in de kracht van samen denken en samen werken.

Investeren in onze organisatie

Wij investeren in onze organisatie. Wij beschikken over een innovatie- en applicatiecentrum met onder andere een volledig geoutilleerde keuken. Hier testen en experimenteren we met onze ingrediënten in diverse toepassingen. Omdat we willen begrijpen wat het effect ervan is in bestaande én nieuwe concepten. Dat is onze passie.

Investeren in onze partners en kwaliteit

Wij investeren in onze partners. We werken nauw samen met universiteiten, brancheorganisaties en researchinstituten. Zo hielp Essensor – specialist in sensorisch onderzoek op wetenschappelijke basis – ons om een unieke taal te ontwikkelen waarmee we texturen kunnen omschrijven. En dat doen we ook vanwege ook onze kwaliteitscertificeringen maar op 1 manier: goed.

Bekijk hier onze laatste productinnovaties:

BiTex Tenderness
Presco Dutch Quinoa

Video’s