Privacy- en cookiebeleid

/Privacy- en cookiebeleid
Privacy- en cookiebeleid 2018-06-07T11:52:03+00:00

Privacy statement van Unicorn Grain Specialties B.V.

Unicorn Grain Specialties B.V. dankt u voor uw bezoek aan onze website www.unicorngrain.com. We vinden het belangrijk u te informeren over onze privacy principes en wat we met uw gegevens doen die we verzamelen op onze website. 

Welke gegevens slaan we op?

We willen graag duidelijk zijn over de gegevens die we van u opslaan: 

  • We vertellen waarom we gegevens van u verzamelen;
  • We slaan deze gegevens veilig op, conform de Europese wet;
  • We delen uw gegevens niet met andere partijen, behalve indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting;
  • Het zijn uw gegevens. U beslist welke gegevens we opslaan. En wilt u niet meer dat we uw gegevens verwerken, dan kunt u ons dit laten weten door een mailtje te sturen aan het contact.

Wat verzamelen we:

  • Als u onze website bezoekt, plaatsen wij cookies op het apparaat waarmee u ons hebt bezocht (computer, tablet of smartphone), We doen dit om onze website te evalueren. We krijgen zo namelijk informatie over bijvoorbeeld de webbrowser die u gebruikt, van welke website u op onze website terecht komt, uw bezoekersgedrag op onze website, de belasting van de website, en de (streek)locatie van uw apparaat. Voor meer informatie, zie Cookies beleid;
  • Als u ons een mail stuurt, slaan we de door uw verstrekte gegevens zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer (ook wel NAW-gegevens, en dus persoonsgegevens) en de door u ingevoerde tekst in het ‘opmerkingen’ veld op;
  • Als u reageert op een vacature, slaan we de door u ingevoerde naam, adres en woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en de overige verstrekte informatie (onder andere uw brief en CV) op;
  • Als u ons belt voor een afspraak of voor informatie of u als klant aanmeldt, dan kunnen we (terugbel) notities en persoonsgegevens opschrijven om de afspraak in te plannen of de gewenste informatie te kunnen geven (eventueel op een later tijdstip) of een contract aangaan (waarbij dan ook andere gegevens worden opgeslagen, zoals uw bankrekeningnummer, om aan onze wettelijke plicht te voldoen en onze dienstverlening uit te kunnen oefenen). Indien we het telefoongesprek opnemen voor trainingsdoeleinden, dan wordt u daar op voorhand over geïnformeerd.

Delen van uw gegevens met andere partijen
Op onze website staat een link naar de LinkedIn pagina van Unicorn Grain Specialties B.V. 

Daarnaast staan er links naar websites van andere partijen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de privacy op die websites. Bovendien wordt de door ons verzamelde informatie niet aan andere partijen verstrekt.

Verantwoordelijke
De verantwoordelijke voor het verwerken van u persoonsgegevens is de Algemeen Directeur Unicorn Grain Specialties B.V.

Uw recht
U heeft recht op inzage van uw persoonsgegevens, het correctierecht van uw persoonsgegevens, of het verwijderen van uw persoonsgegevens (recht op vergetelheid). Wilt u hiervan gebruik maken, maak dan een afspraak via ons contact. 

Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, helpen wij u graag verder. Komen we er desondanks niet samen uit, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Telefonisch via +31 495 578 700 of via info@unicorngrain.com onder vermelding van Privacy.  

Website beveiliging & wat als u een lek heeft ontdekt?
Unicorn neemt passende maatregelen voor de beveiliging van persoonsgegevens tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking, conform de beveiligingsnormen van Unicorn. 

Bijvoorbeeld de beveiliging van deze website via SSL (Secure Socket Layer), waardoor u uw gegevens veilig kunt invoeren en aan ons kunt sturen zonder dat externen deze gegevens kunnen onderscheppen. Er wordt namelijk een beveiliging geplaatst tussen uw internet browser en de server waarop de website draait.
Dit kunt u zien aan de URL die begint met “HTTPS://” en als er in de adresbalk van de internetbrowser een slotje getoond wordt.

Heeft u een lek in onze website beveiliging ontdekt, laat het ons dan s.v.p. zo snel mogelijk weten liefst via info@unicorngrain.com. Als u wilt mag dit ook anoniem.

  • Geef daarbij s.v.p. voldoende informatie (bijvoorbeeld wat u heeft ontdekt, een beschrijving en/of screenshots ervan, etc.);
  • We zullen binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om duidelijkheid te krijgen over het lek en om u te informeren over onze vervolgacties en de te verwachtte herstelperiode;
  • Deel dit beveiligingslek niet met anderen, totdat het lek is hersteld;
  • Maak geen misbruik van het beveiligingslek. Als dit toch gebeurt zal dit leiden tot aangifte.

Cookiebeleid van Unicorn Grain Specialties B.V.  

Unicorn gebruikt cookies op deze website. Wat is dat, waarom en hoe gebruiken we deze?

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door u browser op de harde schrijf van uw apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Door het plaatsen van cookies, brengen we uw apparaat niet in gevaar. We onderkennen verschillende soorten cookies.

Functionele en technische cookies
Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen ervoor dat de informatie correct en snel wordt getoond. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd. Verwijdert u de functionele cookies, dan kan onze website mogelijk niet optimaal meer functioneren.
Daarnaast plaatsen we technische cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden, en kunnen sessie cookies of permanente cookies zijn.

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies blijven bewaard, maar kunt u uitzetten of verwijderen via de instellingen van uw browser en apparaat. Dit geldt ook voor de eerder opgeslagen informatie.

Analytische cookies
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Google Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd, en blijft tot maximaal 50 maanden bewaard.

Voor het plaatsen van analytische cookies die geen grote impact op de privacy hebben, zoals het verzamelen van geanonimiseerde gegevens, hoeft er geen toestemming te worden gevraagd. Hebben de analytische cookies wel grote impact, dan vragen we wel uw toestemming.

De gegevens worden opgeslagen op servers van Google in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.