BiTex Development Center

BiTex Development Center 2019-01-10T11:54:08+02:00
BiTex® Development Center

Het BiTex Development Center

Voor inspiratie, advies en de beste consumententesten kunt u terecht in ons BiTex Development Center. Hier denken, voelen, proeven én maken we de perfecte textuur voor de voedingsmarkt van morgen.

Wij gaan uit van de kracht van co-creatie. Met uw kennis en die van onze specialisten werken we samen aan het onderzoeken en optimaliseren van uw producttextuur. Het BiTex Development Center is dé plek waar we elke dag weer onze kennis over textuur overbrengen naar de wereld van morgen in savoury snacks en fine bakery. Natuurlijk is onze kennis ons onderscheidend vermogen. Toch brengt het delen van onze kennis verder. We stellen onze expertise graag aan u ter beschikking.

Met de hernieuwde inzichten die we als partners met elkaar opdoen, kunnen we de juiste innovatieve en onderscheidende textuur-ontwikkelingen realiseren. Op verzoek voeren we daarbij we ook hoogwaardige preferentietesten en (interne) triangeltesten uit.

Unicorn staat met al haar kennis graag aan de basis van uw succes!
We zetten al onze passie, kennis en expertise in om bestaande producttexturen te optimaliseren en nieuwe concepten te ontwikkelen. Zo bent u keer op keer in staat de consument te verrassen met een gezonde en duurzame voedselbeleving.

Geplande verbouwing BiTex Development Center 2017 – 2018